Handbol

El KH-7 Granollers ja coneix el seu rival a la copa, el Grafometal La Rioja

El conjunt català jugarà els quarts de final el 21 d’abril a Màlaga

El KH-7 Granollers ja sap qui serà el seu rival a l’edició 2023 de la fase final de la copa de la Reina que se celebrarà a la ciutat de Màlaga del 21 al 23 d’abril. En els quarts de final les catalanes s’enfrontarà al Grafometal La Rioja.

L’equip provinent de La Rioja no està en el seu millor moment. Són els últims classificats a la Liga Guerreras Iberdrola, amb només 3 punts, sumant una victòria, un empat i 13 derrotes en 15 partits.

En l’últim partit celebrat entre tots dos conjunts, l’equip català va guanyar el partit per 16-26 al passat 3 de desembre a casa de l’equip de La Rioja. Això sí, abans d’enfrontar-se a la copa, els dos equips mesuraran forces el pròxim 18 de març a casa de l’equip català. El partit de la copa de la Reina se celebrarà el pròxim 21 d’abril al Pavelló Martin Carpena de la ciutat andalusa, amb les catalanes com a locals.

Les de Granollers volen millorar el resultat de la passada copa, ja que van quedar eliminades als quarts de final davant el Mecalia Atlético Guardés per 26-31. Si el KH-7 Granollers superen la primera eliminatòria, a semifinals es trobaria amb la guanyadora del partit entre l’actual campiona de copa, el Costa de Sol de Màlaga amb l’actual tercer classificat de la lliga, el Rocasa Gran Canària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)