El CN Terrassa obté tres gols de renda (15-12) en l’anada de les semifinals de la Challenger cup

Ha tingut un inici espectacular (7-1), però l’Enka Istanbul ha arribat a equilibrar el resultat en l’últim quart (11-11)

El CN Terrassa ha resolt l’anada de les semifinals de la Challenger cup amb una victòria per 15-12 (5-1, 4-6, 2-3 i 4-2) contra l’Enka Istanbul. L’equip egarenc, doncs, haurà de defensar tres gols de renda en la tornada a la capital turca, el pròxim 22 de març, si vol accedir a la final d’aquesta competició de nova creació. El conjunt de Dídac Cobacho ha tingut una posada en escena espectacular, amb un parcial de 7-1 en els primers minuts del segon quart, però ha anat perdent efectivitat i no ha pogut evitar la reacció de l’Enka. De mica en mica, el conjunt turc ha anat retallant diferències i a l’inici del darrer quart fins i tot ha igualat el resultat, amb un gol de l’experimentat Paulo Obradovic (11-11). El CN Terrassa ha superat el sotrac i amb els gols de Víctor Flores i Adrià Delgado han pogut certificar la victòria final per 15-12. Flores (5) i Delgado (4) han estat els màxims golejadors, i també han anotat Ruben de Lera (3), Ricard Alarcon (2) i Fran Sánchez (1).