El Terrassa defensarà tres gols de renda

Waterpolo. L’equip egarenc té una posada en escena espectacular (7-1), però l’Enka reacciona i deixa oberta la semifinal de la Challenger Cup

CN Terrassa 15 Enka Istanbul 12

CN TERRASSA:Motos; Wilson, F. Sánchez (1), Alarcon (2), Flores (5), García, Delgado (4), Díaz, Sabadell, De Lera (3), Rodríguez, Chico i I. Sánchez.ENKA ISTANBUL:Banda; Ozbek (3), Atam, Can, Kaner, Alkan (2), Yenigun, Duzenli (2), Baskaya, Ergin (2), Kahraman (1), Obradovic (2) i Yuksek.PARCIALS:5-1, 4-6, 2-3 i 4-2.

El CN Terrassa va resoldre l’anada de les semifinals de la Challenger Cup amb una victòria per 15-12 contra l’Enka Istanbul. L’equip egarenc, doncs, haurà de defensar tres gols de renda en la tornada a la capital turca, el 22 de març, si vol accedir a la final d’aquesta nova competició. El conjunt de Dídac Cobacho va tenir una posada en escena espectacular, amb un parcial de 7-1 en els primers minuts del segon quart, però va anar perdent efectivitat i no va poder evitar la reacció de l’Enka. De mica en mica, el conjunt turc va anar retallant diferències i a l’inici del darrer quart fins i tot va igualar el resultat, amb un gol de l’experimentat Obradovic (11-11). El CN Terrassa va superar el sotrac i amb els gols de Víctor Flores i Adrià Delgado va poder certificar la victòria final per 15-12.