El Granollers tomba el Cisne en un partit jugat a ratxes (37-24)

L’equip vallesà reforça el segon lloc de l’Asobal abans de l’aturada per seleccions

El Fraikin BM Granollers, alternant fases de bon joc amb desconnexions, ha superat el Cisne, el cuer de l’Asobal, amb autoritat (37-24) i consolida el segon lloc de la classificació abans de l’aturada pels partits de seleccions. El màxim anotador local ha estat Antonio García, que amb 8 dianes ja ha superat la xifra dels 1000 gols en l’Asobal i de moment arriba fins als 1004. El canoner de la Llagosta ha repartit els seus gols amb en la lliga estatal entre el Granollers (884), l’Ademar (132) i el Barça (24).

L’equip vallesà ha començat el partit a tota velocitat. Recuperant pilotes i amb gols en transició s’ha apuntat un primer parcial de 5-0. El conjunt gallec ha necessitat més de 5 minuts per veure porteria. El Cisne ha aturat momentàniament l’embranzida local (8-5), però els d’Antonio Rama no han tardat a fer una altra estrebada en el resultat i aconseguir una màxima renda de 9 gols (15-6). Era un partit de ratxes, però el Granollers ha mantingut un bon coixí abans del descans (18-11). Antonio García, amb 6 gols de 6 intents, ha marcat diferències en el balanç ofensiu.

En els primers minuts després de la represa, el Granollers ha ampliat la renda fins als deu gols (21-11). L’equip català, però, s’ha desconnectat i el Cisne ha començat la remuntada aprofitant les bones intervencions del porter i els gols en contraatac de Carlos Álvarez (25-20). El Granollers ja no ha fet més concessions i ha tornat a agafar velocitat de creuer per certificar la victòria amb el definitiu 37-24.

‘Road to Flensburg’

La competició de clubs s’atura una setmana pels partits de seleccions, però el Granollers ja ha engegat la campanya Road to Flensburg per aconseguir el màxim suport pel partit d’anada dels vuitens de final de la Lliga europea contra l’Aaarhus, el dimarts 21 de març (20.45 h). Abans, però, el Granollers haurà de jugar la tercera volta de la copa del rei a la pista del Logronyo (15 de març) i les semifinals de la copa Asobal contra l’Ademar de Lleó (18 de març). Si accedeix a la final jugaria el diumenge 19 de març contra el vencedor de l’enfrontament entre el Barça i el Conca.