Esports de muntanya

Marta Garcia és quarta i Oriol Cardona cinquè en el relleu mixt del mundial de Boí Taüll

Les dues parelles de la selecció espanyola amb catalans han lluitat per les medalles en diferents fases de la cursa

Les dues parelles de la selecció espanyola amb esquiadors catalans s’han quedat a tocar del podi en la cursa del relleu mixt que ha tancat el mundial d’esquí de muntanya de Boí Taüll. Marta Garcia i el basc Iñigo Martínez han finalitzat en una gran quarta posició, mentre que Oriol Cardona i l’andalusa Ana Alonso han acabat cinquens. Les dues parelles han lluitat per les medalles en diferents fases de la cursa i Iñigo Martínez ha anat primer en l’inici de l’última volta del relleu, però ha cedit al final. Ana Alonso ha tingut problemes de cansament en el tercer relleu, ha perdut molts llocs i Oriol Cardona ha remuntat fins la cinquena plaça.

El títol mundial l’han guanyat els francesos Emily Harrop i Thibault Anselmet amb 26:46.5 i la segona posició l’han ocupat els italians Giulia Murada i Nicolo Canclini (26:56.8), després d’una gran remuntada. La tercera plaça de podi l’han ocupat els francesos Axell Gachet Mollaret i Robin Galindo (26:58.8). Més allunyats han arribat Marta Garcia i Iñigo Martínez amb 27:14.4, i Ana Alonso i Oriol Cardona amb 27:27.5.

En el relleu mixt de joves –sub-20 i sub-18–; Tomeu Comelles i l’andalusa Maria Ordoñez han ocupat la quarta plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)