Tennis

Djokovic manté el número 1, però no participarà a Indian Wells

El serbi no pot entrar als Estats Units per no estar vacunat pel COVID-19, mentre que Alcaraz no arriba en les millors condicions

Durant una setmana més, Novak Djokovic es manté al número 1 al món del tennis. El serbi suma 378 setmanes al capdavant de la classificació de l’ATP i augmenta la distància respecte al seu màxim perseguidor, Carlos Alcaraz, tot i no haver guanyar l’ATP 500 de Dubai que es va endur el rus Daniïl Medvédev després de derrotar-lo en les semifinals. El tennista murcià va sortir lesionat del torneig d’Acapulco.

No obstant això, aquest lideratge podria estar en perill. I és que Djokovic no jugarà el Masters 1000 d’Indian Wells que arrenca dimecres, ja que no està vacunat de la COVID-19, i als Estats Units no es permet l’entrada de persones no vacunada. D’aquesta manera, Alcaraz tindrà possibilitats de tornar a enfilar-se al número 1 de l’ATP.

Alcaraz defensa 360 punts de la passada edició, on va caure a semifinals davant un Rafa Nadal que, actualment, ja no és al Top-10. El mallorquí va superar al murcià per 4-6, 6-4 i 3-6 la passada temporada. Per tant, si conquereix el torneig, pujaria fins al capdavant de la classificació.

Això sí, el murcià no arriba en les millors condicions. A més, gràcies als punts perduts a Mèxic, sis dels Top-10 s’han apropat a la posició d’Alcaraz. És més, Medvédev i Rublev, entre altres, han progressat, mentre que el grec Tsitsipas se situa a menys de 700 punts del murcià. Pel que fa als catalans, el millor col·locat és Albert Ramos, situat en el número 50 del món, amb 890 punts. El mataroní va caure a la primera eliminatòria del torneig de Xile davant el brasiler Thiago Monteiro per 7-5, 4-6 i 7-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)