Hoquei sobre gel

El CH Puigcerdà cau en el primer partit de semifinals davant el CH Jaca

L’equip masculí perd 3-7 davant els aragonesos, mentre que el conjunt femení guanya 2-1 al Club Hockey Huarte al penúltim partit de la lligueta

El Club Gel Puigcerdà va perdre el primer partit de la semifinal del play-off de la lliga d’hoquei gel davant el Club Hockey Jaca per 3 gols a 7. L’equip visitant va avançar-se dos vegades al primer terç amb dues gols similars. Així i tot, el conjunt gironí va tenir més ocasions i això va tenir recompensa, amb el gol d’Oriol Paul.

No obstant això, al segon període, tot va acabar per als locals. I és que els aragonesos va golejar amb un parcial de 0-4, deixant en una situació crítica a l’estructura de Puigcerdà. Al tercer terç, el partit es va equilibrar una mica i l’equip gironí va poder fer més contra un equip de la província d’Osca que ja buscava consolidar el resultat.

El CG Puigcerdà va retallar diferències amb un altre gol d’Oriol Paul i va “guanyar” el parcial gràcies a un gol d’Ivan Komarovskii, mentre que l’equip aragonès anotava un últim gol, deixant el marcador per 3-7. A l’altra semifinal a Majadahonda el Barça va patir i remuntar un partit que tenia coll amunt per anotar el primer punt de l’eliminatòria.

Per la seva banda, l’equip femení va superar per 2-1 al CH Huarte. Durant el primer tram del partit, les porteries van quedar a zero. A la segona part, l’equip de Navarra va avançar-se, però a la mateixa part, Paula Giménez va empatar el partit. A l’últim terç, Giménez signava el 2-1 definitiu.

Amb aquesta victòria, el conjunt femení suma la segona victòria de la lligueta i té moltes opcions de passar a la següent ronda de la Copa de la Reina. A l’última jornada, les catalanes rebran al Valdemoro amb l’objectiu d’assegurar la classificació per a les semifinals de la Copa de la Reina, tot i tenir totes les opcions per avançar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)