Atletisme

La Mitjà Marató La Garrotxa arriba a la seva 27a edició

La prova, organitzada pel Club Natació Olot, tindrà lloc aquest diumenge i comptarà amb un recorregut de 10 km amb sortida i arribada al CN Olot

El diumenge vinent 12 de març es disputarà la XXVII Mitja Marató de la Garrotxa-Memorial Josep Abulí i la 8a edició de la Cursa Popular de 10 km, organitzades pel Club Natació Olot, amb sortida i arribada des de les mateixes instal·lacions de l’entitat. El recorregut serà començar des del CN Olot, passant per la carretera de les Tries, l’avinguda de Girona i el Mercat Municipal.

A continuació, passaran pel Passeig de Barcelona, el carrer de Nonet Escubós. Sortiran d’Olot per la carretera cap a Riudaura, creuant per l’Hostal de la Corda. La part central del recorregut donarà la volta per les carreteres del voltant d’Olot per tornar per la mateixa carretera. Llavors, passaran pels carrers més estrets d’Olot, el Passeig d’en Blai, el carrer d’Estorch i Siqués i l’església de la Mare de Déu del Carme. La part final tindrà lloc per l’avinguda de Girona i la carretera de les Tries per arribar, de nou, al CN Olot.

En total, són 10 km amb un inici en pendent, una part central molt més estabilitzada i la part final més de baixada. Per aquest motiu, l’organització de la prova comptarà amb diferents punts durant la cursa en què els atletes es podran avituallar amb aigua, per recuperar forces i continuar endavant. Tots els participants també podran utilitzar els serveis de vestidors, dutxes i guarda-roba que el Club Natació Olot posa a la seva disposició.

El guanyador de la passada edició va ser Nan Oliveras, amb un temps d’1h6:53 segons, sent aquest el record de la prova. En femení, es va imposar Sonia Labrador, del CA Olot Terra de Volcans, que va conquerir la prova, amb un temps d’1h30:34.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)