Futbol sala

El Barça jugarà contra el Palma en les semifinals de la copa del rei

El sorteig ha emparellat als dos primers classificats de la lliga, mentre que per l’altre part del quadre se les heuran el Peníscola i el Jimbee Cartagena. La final a quatre es disputarà a Antequera, l’1 i el 2 d’abril

El Barça ha quedat emparellat amb el Mallorca Palma en les semifinals de la final a quatre de la copa del rei després del sorteig que s’ha celebrat aquest migdia al conjunt arqueològic Dólmenes d’Antequera. L’equip de Jesús Velasco se les heurà amb el rival teòricament més complicat, ja que el Palma figura en segon lloc de la lliga –a sis punts dels blaugrana– i ja està classificat per a la final a quatre de la UEFA Futsal Champions League. L’altra eliminatòria enfrontarà el Servigroup Peníscola, que milita a segona divisió, i el Jimbee Cartagena. Les semifinals es disputaran el dissabte 1 d’abril a les 12 h (Peníscola-Cartagena) i a les 14.30 h (Palma-Barça) i la gran final el diumenge 2 d’abril, a partir de les 20 h i emès per TdP.

El club blaugrana, amb set títols en dotze edicions, és el gran dominador de la competició, tot i que se li ha escapat en les dues últimes temporades. Precisament, l’últim vencedor va ser l’Antequera, que el curs passat quan militava a segona divisió va consumar la gesta i va vèncer el Valdepeñas (3-2) en la final disputada a l’Olivo Arena de Jaén.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)