Tennis

Paula Badosa perd en el seu segon partit del WTA 1000 d’Indian Wells

L’empordanesa ha estat superada per Elena Rybakina per 6-3 i 7-5

Paula Badosa ha estat derrotada en la tercera eliminatòria del WTA 1000 d’Indian Wells per 6-3 i 7-5 per la kazakh Elena Rybakina, la campiona de Wimbledon i finalista de l’obert d’Austràlia. L’empordanesa (21) ha estat superada en el seu segon partit per la desena favorita. No ha fet un primer set, ha millorat en el segon, però no ha pogut amb el millor ritme de joc de la seva rival.

Paula Badosa, campiona a Indian Wells l’any 2021 i semifinalista al 2022, ha tingut problemes amb el seu servei en el primer set, ha fet quatre dobles faltes. Elena Rybakina ha fet un break en el setè joc i ho ha aprofitat per imposar-se en el primer set. L’empordanesa ha fet un bon inici de segon set, ha trencat el servei de la seva rival en el tercer joc i s’ha situat amb un 2-4. La kazakh ha guanyat tres jocs seguits, s’ha posat per davant (5-4), i ha acabat de sentenciar amb un nou trencament de servei en el darrer joc de l’enfrontament.

Paula Badosa i Elena Rybakina han fet parella en els dobles d’Indian Wells, i han perdut en el primer partit contra les sisenes favorites, l’australiana Storm Hunter i la belga Elise Mertens per 7-6 (2) i 6-3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)