Voleibol

El Barça i el DSV Sant Cugat, en la fase pel títol

Voleibol. Les santcugatenques s’enfrontaran demà en el primer partit de quarts al Cajasol i els blaugrana rebran el Río Duero, campió de copa

El Barça, en la superlliga masculina, i el DSV Sant Cugat, en la lliga Iberdrola femenina, afronten a partir de demà el primer partit dels quarts, una fita per al voleibol català d’elit. L’equip santcugatenc, que ha obtingut un meritori cinquè lloc en la fase regular i que està consolidat a l’elit, jugarà per tercera vegada la fase final. El seu rival en l’eliminatòria al millor de tres i que afronta amb el factor pista en contra és el Cajasol Dos Hermanas, quart, que el va eliminar en el quarts de la copa jugats a Sant Cugat (0-3). El primer partit es jugarà demà al pavelló de Valldoreix (19 h), el segon es disputarà el dia 1 d’abril a Dos Hermanas i el tercer es jugaria l’endemà al mateix escenari. El mateix mètode s’utilitza en la lliga masculina. El rival del Barça és el Rio Duero, recent campió de la copa però que el Barça va derrotar fa poques setmanes. Els de Fredinson Mosquera van ser setens en la fase regular, mentre que el conjunt de Sòria va acabar segon. El primer partit es jugarà demà al pavelló de la Salle Bonanova (16.30 h). El segon es disputarà el dia 1 a Sòria (19.30 h) i el tercer, si fos necessari, també a Los Pajaritos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)