El Barça goleja el Cangas (46-26) amb protagonisme dels joves

Ian Barrufet (6 gols), Martí Soler (4) i Artur Parera (3) també participen del festival golejador

El Barça ha segellat la 21a victòria de la lliga Asobal en 21 jornades amb un partit molt plàcid contra el Cangas (46-26). L’equip blaugrana, amb un joc molt seriós, ha marcat diferències des de la primera meitat (23-14), amb protagonisme dels joves Martí Soler (4 gols), Ian Barrufet (6), a més de Djorde Cikusa i Roberto Domènech (4 aturades i un 40% d’encert), que han entrat en la convocatòria per les baixes de Tim N’Guessan i Emil Nielsen, encara tocat després de la pilotada que va rebre en la copa Asobal. El màxim golejador del partit ha estat Aleix Gómez, amb set dianes.

D’entrada, l’equip gallec ha sorprès amb una defensa 5-1 i intentant respondre a l’alt ritme imposat pels blaugrana. Molt actius en defensa, recuperant pilotes i amb gols fàcils de contraatac, el Barça ha anat guanyant terreny al seu rival i ha arribat a l’equador amb un contundent parcial de 23-14.

A l’inici de la segona meitat Pol Valera ha exercit de director de joc i també ha disposat de minuts el jove extrem Ian Barrufet, que ha fet el seu debut amb el primer equip al Palau Blaugrana. Amb el partit totalment controlat, també ha entrat en pista el Roberto Domènech en substitució de Gonzalo Pérez de Vargas. El Barça, amb molt de ritme, ha continuat amb el seu full de ruta fins a l’últim fins a assolir la màxima renda amb 46-26 final.