Hoquei sobre herba

El RC Polo guanya el títol de copa femenina al superar el Club de Campo (0-2) en la final

Les barcelonines s’han avançat en el primer quart i han sentenciat al final

El RC Polo Barcelona ha guanyat el títol de copa femenina al superar en la final al Club de Campo per 0-2. El conjunt madrileny, l’amfitrió, lluitava per revalidar el títol, però el conjunt català ha sabut controlar el partit. El Polo s’ha avançat en el primer quart amb un gol de penal corner de Paula Ortiz. En el segon s’ha sabut defensar molt bé davant la pressió del Club de Campo.

En la segona meitat el conjunt barceloní ha arribat més a la porteria contraria, i en el darrer quart ha disposat d’un penal stroke i un penal corner en poc minuts que no ha aprofitat. El conjunt madrileny ha tret la portera en els darrers minuts per atacar amb superioritat i a tres del final Flor Amundson ha sentenciat a porteria buida al marcar el 0-2.

La tercera posició l’ha aconseguir l’Atlètic Terrassa que en el partit pel tercer i quart lloc ha derrotat a la Real Sociedad per 0-2 amb gols de Julia Gómez i Marta Dorda.