Rugbi

La UE Santboiana perd la final de la copa Ibèrica contra Os Belenenses (15-45)

La Unió Esportiva Santboiana no ha pogut frenar l’eficiència atacant de l’Os Belenenses portuguès en un partit molt costerut i ha perdut al Baldiri Aleu la copa Ibèrica, competició que enfronta al campió de la divisió d’honor amb el campió de la lliga portuguesa (15-45). L’equip lusità afrontava la seva quarta final d’un torneig que es va crear el 1965 i que en les seves set edicions es va decidir en una lligueta i estrena el seu palmarès. L’equip de Sant Boi de Llobregat optava al seu cinquè títol en la competició (1988, 1990, 2006, 2007) i ha perdut la seva quarta final. Els altres dos equips catalans que n’han estat campions son el CD Universitari Barcelona (1966) i el Barça (1970).

El conjunt de Sergi Herrero, que s’ha classificat en el grup del sis primers en la lliga i també ha segellat el passaport per disputar la copa, arribava amb la moral alta a la cita després d’haver guanyat el diumenge anterior la supercopa a Valladolid contra el SilverStorm El Salvador, però el partit ja se li ha complicat en el primer temps tot i un avantatge inicial de 10-3 amb un assaig de Jack Daniels. Os Belenses ha sentenciat amb quatre assajos (10-31) i ha acabat d’eixamplar la diferència en el tram final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)