Atletisme

La cursa El Corte Inglés torna per a continuar fent història

Els organitzadors aspiren a superar els 21.016 corredors que van tenir l’any passat, sent la cursa més multitudinària de l’any 2022

Els organitzadors de la 43a edició de la Cursa El Corte Inglés de Barcelona, que es disputarà el pròxim 7 de maig, aspiren a superar la xifra de 21.016 corredors a la sortida del 2022, quan es va convertir en la cursa més multitudinària de l’any a la capital catalana. La cursa vol consolidar la seva nova etapa, inaugurada l’any passat estrenant per primera vegada un circuit urbà homologat de 10 quilòmetres, amb què va ampliar el seu caràcter estrictament popular a l’esportiu.

La prova, que s’ha presentat avui, es manté com la tercera cursa popular amb més participació del món aconseguida el 5 de juny del 1994 amb 109.457 corredors. A la presentació de la 43a edició, han participar el regidor d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, David Escudé, la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich, el president de la Fundació Pasqual Maragall, Arcadi Navarro, i Eva Franqués, directora de Comunicació d’El Corte Inglés.

La importància de comptar amb un recorregut urbà homologat de 10 quilòmetres representa un gran pas per a la cursa, actualment entre les cinc millors del món popularment, ja que també ho podrà ser des del punt de vista esportiu. S’espera disposar dels vencedors de la passada edició, el letó Dimitrijs Serjogins (La Sansi), amb un registre de 29:00 en categoria masculina, i la manresana Meritxell Soler (Avinent Manresa), a la femenina, amb un temps de 32:33.

Des de l’any 1986, la Cursa s’ha associat a una entitat sense ànim de lucre. En aquesta edició, l’associació adherida és la Fundació Pasqual Maragall contra l’alzheimer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)