Ciclisme

La 18a VolCAT, de dijous a diumenge a Igualada

La VolCAT BTT arriba aquesta setmana a la seva 18a edició, amb 600 corredors de 31 països amb el Parc Central d’Igualada com a centre neuràlgic d’una cursa que manté la categoria UCI S1. Son quatre etapes amb les dues primeres dones del rànquing UCI com a caps de cartell: l’alemanya Stefanie Dohrn i la suïssa i campiona d’Europa, Janina Wüst, respectivament. La gironina Txell Figueras (BUFF) és la més destacada del país en dones, en què també parteixen amb opcions la campiona de Polònia, Basia Borowiecka o l’alemanya Bettina Janas.

El portuguès Tiago Ferreira, quatre cops vencedor de la VolCAT, encapçala el DMT Racing Team i compta amb Tomas Visnovsky, Andreas Miltiadis i Filipe Francisco al seu costat. El Cannondale Vas Arabay, amb Roberto Bou, Fina Casadey, Greete Steinburg i Mónica Calderón és un del equips a tenir en compte, com el Soudal Lee Cougan amb el campió del món el 2020, Leonardo Paéz, i el doble campió europeu, Alexey Medvedev. Víctor Fernández, Daniele Mensi, Stefano Valdrighi i Massimo Rosa, completen el conjunt italià. El Texpa Simplon amb Hansueli Stauffer, Michael Wohlgemuth, Philip Handl, Marek Sülzle i Marlies Feichtenhofer o el Taddei Factory Team Specialized, amb Riccardo Chiarini, Francesco Failli, Diego Rosa, Domenico Valerio i Silvia Scipioni, d’una banda, i el Ceska Sporitelna Accolade amb els vigents campions VolCAT Costa Brava, Marek Rauchfuss i Karla Stepanova, juntament amb Jaromir Skala i Marek Bartunek, de l’altra, engreixen la nòmina de noms propis en què l’ RR Bikers té Roger Ferrer i Xavier Pijuan i el campió bolivià, Ever Alejandro Gómez.

4 de cada 10 corredors son de fora de l’estat, el gruix dels quals en PRO. La categoria Open es pot fer de manera individual o per parelles, en una, dues o quatre etapes. El dissabte hi ha la VolCAT Kids i, l’endemà, l’Eliminator. El públic hi podrà assistir per gaudir d’una cursa eliminatòria amb els i les millors ciclistes de la VolCAT. Una prova de velocitat i explosivitat per tancar la 18ª edició de la clàssica prova per etapes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)