Més esport

El segon assalt del Costa Brava Girona Basket reuneix 38 equips a Girona

El Nuremberg i el Gran Canària triomfen en la competició femenina

Després de tres dies plens d’emocions i grans partits la setmana del Costa Brava Girona Basket ha arribat al seu equador amb el desenllaç del torneig femení, amb final feliç per al Post SV de Nuremberg i el Gran Canària, tot i que amb guions molt diferents. Les alemanyes, en categoria cadet, s’imposaven en una final d’allò més competida contra el Minguella, que s’havia posat a tres quan faltaven només 4 minuts abans d’acabar cedint (35-49). Les canàries van ser l’equip més fort en infantils, en superar l’Almeda (68-44) en un duel entre invictes. Pel que fa als representants locals, el Bàsquet Girona-Uni Laia Palau i el Quart van acabar 6è i 7è en infantils, respectivament, i el Combinat Girona, amb jugadores del Fontajau i el Sarrià, va ser 8è.

A partir d’avui, comença la competició masculina del CBGB, que reuneix fins a 38 equips als pavellons de Vilablareix (sub12), Salt i Quart (sub14) i Sarrià, Palau, Sant Gregori i Montfalgars (sub16). Aquest últim és el plat fort del torneig, en què 24 equips competiran des del primer dia en rondes eliminatòries. Gairebé un 50% són internacionals, com el Dubai de Darryl Middleton o el Ratiopharm Ulm, i el talent dels jugadors està més que constatat després de les actuacions de les seves companyes els últims dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)