Handbol

El Granollers perd la segona plaça de l’Asobal a Conca (34-28)

El Fraikin BM Granollers ha perdut clarament contra el Conca (34-28) i cedeix la segona plaça de la lliga Asobal quan encara resten sis jornades pel final del campionat. L’equip manxec, que ha portat la iniciativa durant gairebé tot el partit, empata a punts amb els vallesans i li pren la segona plaça pel millor goal-average. En el partit de la primera volta el Granollers havia vençut per 27-24. Les 8 dianes de Jan Gurri no han estat suficients per neutralitzar els 11 gols del lateral portuguès Joaquim Nazaré i les 16 aturades del porter bosnià Ante Grbavac (36%), els dos jugadors més determinants del conjunt local.

Les canonades de Nazaré (6) i les primeres intervencions de Grbavac (7 i per sobre del 31%) han donat la iniciativa al conjunt local, que ha arribat a manar per 6 punts de renda (16-10) a la primera meitat. Una última reacció vallesana, amb gols d’Antonio Garcia, Joan Amigó, de contraatac, i Jan Gurri, en transició, han ajustat el resultat abans del descans (16-13).

Després de la represa, el Granollers ha continuat la remuntada i s’ha apropat momentàniament fins als dos gols (16-14 i 17-15). Ha estat un miratge. El Conca, ben dirigit pel central gironí Sergi Mach, continuava controlant el ritme i eixamplava la renda fins al 28-21. Antonio Rama ha intentat redreçar el rumb amb un defensa 5-1, amb Torriani d’avançat, i col·locant Marc Guàrdia sota els pals, però el Conca s’ha mantingut ferm en defensa per segellar la victòria i prendre-li el segon lloc al Granollers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)