Ciclisme

Pau Aguilera i Júlia Pujol, guanyadors de la prova de Castell d’Aro de l’Open Girona-BTT

Els ciclistes del club Terbikes-Baix Ter s’han imposat en la categoria Elit en una jornada amb molt de vent i amb una participació de 300 ciclistes

L’Open Girona-BTT Càrniques Celrà continua amb el seu calendari en la seva temporada 2023 i la localitat de Castell d’Aro, al Baix Empordà, ha estat la seu de la tercera prova del campionat, amb un total de 300 participants a la prova. A la categoria d’elit, Pau Aguilera a la prova masculina i Júlia Pujol a la prova femenina, tots dos del club Terbikes-Baix Ter, han estat els guanyadors de la tercera prova del campionat.

A la prova Sub-23, Pau Viladelbosch (Terbikes-Baix Ter) i Nicole Castillo (Biking Point) han estat els guanyadors, mentre que Eric Ruiz (Unica Ciclista Palau) i Zaira Boter (Artsport Unica Factory Team) han proclamat victoriosos a la categoria Júnior en la part masculina i femenina, respectivament.

En Cadet, Pol Creus i Aina Sánchez, tots dos del BTT Fornells de la Selva, han acabat en la primera posició a la categoria masculina i femenina, mentre que a Infantil han estat Damià Matamala (BTT Fornells) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike)els que han acabat al capdavant de la classificació.

A la categoria d’Alevins, Jaume Font (BTT Fornells) i Jana Freixas (Cassà Bike) han estat els guanyadors de la prova i, en la categoria dels més petits, els Principants, Marc Alejo i Mar Surrell, tots dos del CC Baix Ter, han acabat a la primera posició.

En Màsters, Gerard Birosta (Club Atlètic Amer) i Tatiana Luisi (Edibikes) han aconseguit la victòria al Màster 30, Antonio Olivares (Lefa Team) s’ha imposat al Màster 40, Beni Montero (Girona Club Esportiu) ha guanyat a Màster 50 i Pere Batllori (Bsix-Jormat) ha acabat en la primera posició al Màster 60.

A l’Open Girona-BTT li queden dos proves abans de tancar la seva temporada 2023. La primera d’aquestes serà a la localitat de Quart, al Gironès, el pròxim 7 de maig, sent aquesta l’edició número 10 de la prova. Per últim, el 3 de juny, el campionat es tancarà a Sant Hilari Sacalm, a la Selva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)