El Granollers tanca una setmana gran a Puente Genil (27-31)

El Fraikin BM Granollers ha tancat una setmana gran en la seva història recent amb una victòria treballada contra el Puente Genil (27-31), que el manté en la pugna pel subcampionat de la lliga Asobal. Les aturades d’un Rangel Luan en un gran estat de forma (18 i 40%) i els gols d’Antonio García (7) i Jan Gurri (6) han destacat en el joc col·lectiu dels vallesans.

Ha estat un partit amb alternatives. L’equip local ha colpejat primer gràcies a les aturades de Henrik Nordlander i els gols en transició (8-4). El temps mort d’Antonio Rama ha sortit efecte. Rangel Luan també s’ha fet gran en la porteria rival i el Granollers ha estat capaç de capgirar el resultat abans del descans (12-13). Després de la represa, l’equip vallesà ha elevat el ritme i ha posat la directa per eixamplar la renda fins al 16-22. El conjunt català tenia el partit sota control, però una doble exclusió granollerina ha donat vida al rival. La superioritat numèrica i la irrupció d’Álvaro de Hita sota els pals han impulsat la reacció de l’equip andalús, que ha restablert l’equilibri (24-24) quan encara restaven 9 minuts de joc. Yusuf i Salinas han estroncat el ressorgiment local i han redreçat el rumb del Granollers, que ja no ha hagut de patir per la victòria.