Handbol

Subcampionat i bitllet europeu

Handbol. El KH-7 Granollers claudica davant la superioritat del Bera Bera en la final de copa

Bera Bera 31 Granollers 25

SUPER AMARA BERA BERA:A. Fernandes; Arrojeria (2), Mariane (7), Louis (1), Menéndez, Boada, Hernández (4), Cavo (2), Echeverria (3), Maddi (p.s.), Karsten (2), Loidi, Arcos (5), Erauskun (2), Gavilan (2) i Polonio (1).KH-7 BM GRANOLLERS:Wiggins; Ben Chayhab (2), Tort, Vila, Kofler (2), Pereira (3), Vegué (6), Mera (p.s.), Somaza, Milagros (5), González (2), Santos, Jallow i Capdevila (4).PARCIALS:1-2, 3-4, 6-5, 9-6, 13-9, 16-11; 18-12, 21-14, 23-18, 25-21, 27-22 i 31-25.ÀRBITRES:Marín i García Serradilla. Exclusions: Karsten (7’) i Mariane (44’), per part del Bera Bera; i Castañera (20’ i 55’) i Kofler (36’), per part del Granollers.MVP:Alice Fernandes (15 aturades).

El KH-7 BM Granollers no va poder fer res contra la superioritat física i tàctica del Super Amara Bera Bera en la final, però marxa de Màlaga havent viscut tres jornades històriques al pavelló Martín Carpena, amb el primer subcampionat de copa de l’entitat i havent-se guanyat el dret de jugar competició europea el curs vinent. Molts motius per marxar del torneig del KO amb un gran somriure, tot i la decepció de no haver pogut guanyar un títol.

El Granollers, amb bones intervencions de Wiggins i marcant en contraatac, va tenir una bona posada en escena (2-4). El Bera Bera, però, va anar ajustant la seva defensa avançada i va curtcircuitar el joc estàtic de les vallesanes. Amb desajustos en el replegament, el Granollers no va poder evitar arribar al descans amb un clar desavantatge (16-11). La renda basca es va ampliar després de la represa (21-14). Però les de Robert Cuesta no van defallir. També van apostar per una defensa 5-1 i amb la connexió amb la pivot Milagros i els gols en transició van escurçar les diferències fins al 24-21. La reacció catalana va quedar aquí. El Bera Bera va tornar a prendre el comandament i va tornar a obrir forat per assegurar-se la victòria i el setè títol del seu palmarès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)