Tennis

Badosa cau en els vuitens del Masters 1000 de Madrid contra Sakkari (6-4 i 6-4)

L’empordanesa ha anat a remolc i no ha pogut amb el bon servei de la grega

Paula Badosa ha quedat eliminada en els vuitens de final del Masters 1000 de Madrid al perdre per un doble 6-4 contra la grega Maria Sakkari. L’empordanesa, la 26a cap de sèrie, ha anat a remolc durant gairebé tot el partit i mai ha pogut superar el bon servei de la seva rival, la novena favorita.

En el primer set Paula Badosa ha disposat de les primeres boles per trencar el servei de la seva rival en el quart joc, però no les ha aprofitat i la grega ha començat a dominar. En la seva primera ocasió de break Maria Sakkari ha trencat el servei de l’empordanesa amb un joc en blac i s’ha avançat en el marcador. La jugadora de Begur no ha pogut donar la volta al primer set, tot i que ha tornat a tenir una pilota de trencament en el desè joc. La grega s’ha mostrat molt segura amb els seus cops i ha guanyat la primera mànega per 6-4.

En el primer joc del segon set Maria Sakkari ha trencat el servei de Paula Badosa i l’empordanesa ja no ha pogut donar la volta al partit. No ha disposat de cap bola per recuperar el break i ha tornat a ser superada per un 6-4 en una 1h28 de partit.