Tennis

Badosa va a remolc i cau en els vuitens de Madrid

Tennis. L’empordanesa no pot superar el bon servei de Sakkari, que la derrota per un doble 6-4 després de dominar gairebé tot el partit

La seguretat en els cops i el bon servei de Maria Sakkari van ser impossibles de superar per Paula Badosa, que va perdre per un doble 6-4 contra la jugadora grega i va quedar eliminada en els vuitens de final del Masters 1.000 de Madrid. L’empordanesa, la 26a cap de sèrie, va anar a remolc de la seva rival durant gairebé tot el partit i mai va poder capgirar la situació, ja que la novena favorita del torneig va mantenir el seu domini. L’efectivitat de la grega va ser clara en les ocasions de break; en va disposar de tres i en va aprofitar dues, mentre que l’empordanesa també en va tenir tres i no en va convertir cap.

En el primer set, Paula Badosa va disposar de les primeres boles per trencar el servei de la seva rival en el quart joc, però no les va poder aprofitat. Maria Sakkari va començar a dominar el joc dins la pista i en el setè joc, i en la seva primera ocasió de break, va trencar el servei de l’empordanesa amb un joc en blanc i es va avançar en el marcador. La jugadora de Begur no va poder capgirar el primer set, tot i que va tornar a tenir una pilota de trencament en el desè joc. La grega es va mostrar molt segura amb els seus cops i es va imposar en la primera mànega per 6-4.

En el primer joc del segon set, Maria Sakkari va trencar el servei de Paula Badosa, es va situar amb un 2-0 i l’empordanesa ja no va poder canviar la dinàmica del partit. En aquesta segona mànega la jugadora de Begur no va tenir cap bola per recuperar el break en contra i va tornar a ser superada per un 6-4, en 1h28 de partit.

Paula Badosa continua en competició en els dobles, en què fa parella amb la nord-americana Bethanie Mattek-Sands, i en els quarts de final jugaran contra la bielorussa Victoria Azarenka i la brasilera Beatriz Haddad Maia.