Atletisme

Tori Bowie, triple medallista a Rio i campiona del món el 2017

Mor amb només 32 anys l’atleta nord-americana, triple medallista a Rio 2016

Commoció en el món de l’atletisme. La nord-americana Tori Bowie, triple medallista als Jocs de Rio (2016), va morir fa uns dies amb tot just 32 anys, segons ha confirmat el seu representant. El portal TMZ precisa que va ser trobada morta el dimarts passat a Florida. Bowie ser plata (100 m), bronze (200 m) i or (4x100 m) en la cita olímpica del Brasil. També va ser doble campiona del món a Londres el 2017 en els 100 m i els 4x100 m i bronze en el mundial de Pequín (2015).

La seva última gran competició va er el de Doha (Qatar) on va ser quarta en el salt de llargada, l’altra seva gran especialitat, on el 2014 es va quedar a les portes de superar la barrera dels set metres (6,95). En els 100 m és encara la 17a dona més ràpida de tots els temps (10.79) i la 18a en els 200 m(21.77). En la seva etapa de formació va competir amb la Universitat de Southern Mississippi. En l’àmbit internacional va esclatar el 2014 amb els seus primers triomfs a la Diamond League. A l’escola secundària combinava l’atletisme amb el bàsquet. A la Universitat va completar estudis interdisciplinaris.

Bowie també va ser model, va aparèixer en la portada de la revista Body Issue d’ESPN The Magazine i va participar en una campanya de Valentino. Era activa a Instagram però la seva última publicació és de l’octubre del 2019 després del mundial de Doha on ella amateixa s’animava per als Jocs de Tòquio. “A tots aquells que persegueixen els seus somnis, que mantingui el coratge i la determinació. Sé que ho aconseguiré!”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)