Futbol sala

L’Industrias venç El Pozo Múrcia (2-1) i segella la permanència

L’Industrias Santa Coloma ha derrotat avui el Pozo Múrcia, el cinquè classificat, per 2-1 i ha segellat matemàticament la permanència a divisió d’honor quan falten dues jornades per al final. L’equip català ha aguantat molt bé la primera part (0-0). Àlex Verdejo ha avançat els locals (1-0 en el 23’) però Marcel ha empatat en el minut posterior. Cardona ha fet el 2-1 en el minut 35 i l’Industrias ha sabut aguantar molt bé el resultat. El Barça, el líder amb un punt més i un partit menys que el Palma, per la seva banda, visita demà el Cartagena (18.30 h), el quart classificat.