Atletisme

Artur Bossy i Cristina Silva compleixen els pronòstics en la Cursa El Corte Inglés

Artur Bossy (Castillejo RT) i Cristina Silva (Ironwill) han complert els pronòstics i s’han apuntat amb molta autoritat la victòria en la 43a Cursa El Corte Inglés, que ha aplegat 26.412 corredors. Tant Bossy com Silva acrediten un munt de triomfs en proves populars, però la d’El Corte Inglés encara no figurava en el seu palmarès. Amb 29:24 i 34:45 en els 10 km de recorregut, cap dels dos ha pogut rebaixar els rècords que van establir l’any passat el letó Dimitrijs Serjogins (29:00) i la santjoanenca Txell Soler (32:33).

En l’última edició, Bossy s’havia quedat a les portes del podi i aquest cop ha sortit decidit a endur-se el triomf i des dels primers metres s’ha escapat tot sol Diagonal avall, sense que cap altre rival pogués fer-li ombra. El pas pels 5 km ha estat de 14:22. A la línia de meta, el corredor de Cànoves i Samalús ha precedit a Soufiane Abrouk (29:36) i Mourad Mounim (30:11). Entre les dones, Cristina Silva, que l’any passat també havia estat quarta, ha accelerat el ritme poc abans del pas pel cinquè quilòmetre i s’ha allunyat de la noruega Oda Hove, que liderava la cursa. Al final han completat el podi femení Marina Bagur (35:15) i la triatleta Sara Loehr (35:47).

La causa solidària que va adherida en aquesta edició de la Cursa és la Fundació Pasqual Maragall, que centra la seva recerca en la prevenció de l’Alzheimer i altres malalties neurodegeneratives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)