Handbol

El Bordils es guanya el bitllet per al top-8 estatal juvenil

Una diana de Marc Sánchez a 33 segons del final ha segellat la victòria pels dos gols de marge que necessitava contra el Covadonga (23-25)

Una diana de Marc Sánchez des de l’extrem, a 33 segons pel final, ha acabat donant la victòria al Bordils pels dos gols de marge que necessitava contra el Covadonga (23-25) i certificant el bitllet per al top-8 del campionat d’Espanya juvenil. L’equip verd-i-blanc s’ha sabut defensar en els pocs segons que restaven per al desenllaç –un gol els hauria condemnat– i ha esclatat d’alegria amb el so de la botzina final. El conjunt del Gironès ha portat gairebé sempre la iniciativa –12-13 al descans–, però el Covadonga ha mantingut les seves possibilitats fins al final. Els màxims golejadors del Bordils han estat Aleix Frigola (6), escollit també millor jugador, Aniol Moré (5) i el mateix Marc Sánchez (4). Pau Martínez ha estat designat millor porter d’aquesta fase de sector disputada a Gijón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)