Tennis

Ramos remunta contra Passaro i se les heurà amb Alcaraz a Roma

El mataroní supera el tennista italià convidat (4-6, 6-1 i 6-4) i jugarà la segona eliminatòria contra el murcià, segon favorit del torneig

El mataroní Albert Ramos ha hagut de remuntar un set (4-6, 6-1 i 6-4) per superar l’italià Francesco Passaro, 126è en el rànquing de l’ATP i convidat per l’organització, i accedir a la segona eliminatòria del Masters 1000 de Roma. El partit ha tingut diverses alternatives. Després de cedir el primer parcial, el maresmenc ha estat el dominador absolut del segon. El tercer també ha començat amb mal peu per a Ramos, que ha perdut el servei en el segon joc i ha encaixat un 0-3 d’entrada. El tennista català s’ha refet amb dos trencaments en el cinquè i el setè joc, i ha acabat rematant la feina després de 2h18 de partit. El seu pròxim rival serà el murcià Carlos Alcaraz (2), que arriba embalat després dels títols a Barcelona i Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)