Futbol sala

L’Industrias perd enfront el Valdepeñas (5-4) i ja no pot jugar el ‘play-off’

Els colomencs han lluitat fins el darrer segon

L’Industrias Santa Coloma ha perdut a la pista del Viña Albali Valdepeñas per 5-4 i s’ha quedat sense possibilitats de jugar el play-off. El partit ha estat molt disputat i els colomencs han lluitat fins al darrer segons.

L’inici del partit ha estat molt intens i en set minuts s’han marcat quatre gols. El Valdepeñas s’ha avançat dues vegades i l’Industrias ha empatat els dos vols amb gols d’Álvarez i Rufino. En la segona meitat els locals s’han avançat i malgrat les ocasions visitants, s’ha arribat al 5-2 a dos minuts del final. l’Industrias ha continuat lluitant i amb gols d’Álvarez i Povil ha ajustat el marcador, però s’ha quedat sense puntuat.