Natació

Marina Garcia obté el bronze en la prova inaugural del circuit Mare Nostrum

La nedadora del CN Sabadell ha fet un temps de 2:27.61 als 200 m braça, sent superat per la danesa Blomsterberg i l’irlandesa McSharry

La nedadora del CN Sabadell, Marina García, s’ha emportat la medalla de bronze en els 200 m braça a la prova inicial del circuit Mare Mostrum a la localitat francesa de Canet de Rosselló. Marina Garcia ha fet un temps de 2:27.61, sent únicament superat per la danesa Thea Blomsterberg, la guanyadora de la prova, amb un temps de 2:25.80 i la irlandesa Mona McSharry, amb un temps de 2:26.44, sent l’única representant catalana en aconseguir un metall a la competició.

Així i tot, no ha estat l’únic gran resultat que ha obtingut la delegació catalana en aquesta prova del circuit, el qual passarà per Barcelona aquesta setmana. Als 400 m estils, Paula Juste, del CN Lleida, representant de la selecció espanyola, s’ha quedat a les portes del podi, amb un temps de 4:51.44, situant-se a uns tres segons de l’hongaresa Zsuzsanna Jakabos, qui ha finalitzat en la tercera posició. No ha estat tampoc l’única prova en la que ha competit Paula Juste, ja que ha fet vuitena en la prova dels 200 m papallona.

També cal destacar la sisena posició de Jèssica Vall, representant al CN Sant Andreu, en la prova dels 200 m braça, mentre que Emma Carrasco (CN Sant Andreu), també representant de la selecció espanyola, a la mateixa prova, ha estat setena. Per la seva banda, Clàudia Muñoz (CN Caldes) ha estat setena als 400 m estils, Diego Mira, del CN Sabadell, ha fet setè als 100 m esquena i Albert Escrits (CN Sant Andreu) ha acabat vuitè als 800 m lliures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)