Tennis

Djokovic continua el seu camí en la reconquesta del número 1

El serbi ha derrotat al britànic Cameron Norrie en els vuitens del Masters 1.000 de Roma per 6-3 i 6-4 per avançar als quarts de final

Novak Djokovic (1) continua el seu camí per defensar el títol del Masters 1.000 de Roma i s’ha desfet als vuitens de final del britànic Cameron Norrie (cap de sèrie número 13) per 6-3 i 6-4 en 1 hora i 30 minuts. El serbi ha estat més contundent en el primer set, mostrant una superioritat bastant clarivident davant el seu rival, trencant el seu servei fins en dues ocasions. No obstant això, el segon set ha estat una mica més complicat. I és que el britànic ha mantingut el servei fins al novè joc, on el serbi li ha tret. Així i tot, a l’actual número 2 li ha costat en l’últim joc, arribant fins al 40-40, terminant amb dos jocs a favor de ‘Nole’. En els quarts de final, Djokovic s’enfrontarà al guanyador del partit entre l’australià Alexei Popyrin (77 del món) i el danès Holger Rune (7 del món).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)