Futbol sala

David Álvarez tanca la seva etapa a l’Industrias Santa Coloma

El capità jugarà dissabte contra el Noia el seu últim partit en el conjunt colomenc

David Álvarez (Barcelona, 1998) posarà dissabte el punt i final a nou temporades a l’Industrias Santa Coloma. El capità ha anunciat el final de la seva etapa al club colomenc en una compareixença al costat del president de l’entitat, Vicenç Garcia, i on hi han assistit la seva família, els companys de l’equip i el cos tècnic. “Vull comunicar que en acabar aquesta temporada deixaré de ser jugador d’Industrias Santa Coloma. Ha estat una decisió molt meditada amb la meva família i amics. No ha estat fàcil perquè aquest club significa molt per a mi. No marxo perquè no sigui feliç aquí o em falti alguna cosa sinó perquè vull continuar creixent com a jugador i lluitar per altres objectius. L’Industrias sempre serà el club de la meva vida perquè em va permetre debutar a primera divisió i perquè em va inculcar uns valors amb els quals m’he format com a jugador i persona”, ha explicat. DAvid Álvarez va arribar a l’Industrias Santa Coloma al 2014 procedent de Les Corts UBAE i en molt poc temps ja va debutar a Primera Divisió de la mà de Xavi Passarrius. Ho va fer amb altres companys del filial, Besalduch i Joan Paredes, i davant Movistar Inter el 29 d’abril de 2016. El seu primer gol el va anotar al Siglo XXI de Saragossa al gener de 2017. Des del dia de la seva estrena i fins ara ha sumat 166 partits de Lliga a primera divisió sent amb tot just 20 anys el capità més jove de la categoria.

D’altra banda, el president Vicenç Garcia ha tingut paraules d’agraïment vers el capità: “Representa el model de jugador que sempre hem volgut en el nostre club. Ens sap greu que hagi decidit marxar, les raons econòmiques i esportives tenen el seu pes, i no és la primera vegada que un gran jugador deixa l’Indústrias perquè no tenim possibilitats de retenir-lo. En el cas de David Álvarez tindrà sempre les portes obertes.”

Amb la permanència assegurada des de fa un parell de setmanes i ja sense possibilitats d’accedir al play-off pel títol, l’Industrias tancarà la fase regular contra el Noia (18.30 h), precisament l’equip que marca la línia dels vuit primers classificats. El conjunt de Xavi Closas és desè i un triomf el podria catapultar fins al novè lloc si el Manzanares no guanya al Jaén.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)