Tennis

ESPORTS

Owen Davidson, la ‘parella ideal’ de la llegendària Billie Jean King

El tennista, amb onze victòries en tornejos de Grand Slam, mor als 79 anys

El tennista australià Owen Davidson va morir divendres passat als 79 anys a Texas, segons va informar el Saló de la Fama. Davidson va formar una extraordinària parella amb la llegendària jugadora nord-americana Billie Jean King, tennista amb la qual va guanyar onze títols de Grand Slam en la modalitat de dobles mixtos. L’australià és el tercer jugador amb més victòries en els grans tornejos en aquesta modalitat. Davidson també va guanyar l’obert d’Austràlia del 1972 i l’obert dels EUA del 1973 en dobles masculins al costat de dos altres reconeguts especialistes, Ken Rosewall i John Newcombe, respectivament.

Tot i que era un especialista en dobles i en les pistes ràpides, sobretot en la gespa, Davidson també va guanyar vuit tornejos individuals i va arribar a ser el número 8 del món el 1967. El 1966 es va plantar a les semifinals de Wimbledon, on va cedir contra Manolo Santana.

Davidson també passarà als registres de la història perquè va ser el primer jugador el 1968 que va guanyar un partit en l’“era open”, el moment en què va començar el tennis professional tal com és conegut ara mateix. El jugador va ser escollit per al Saló de la Fama el 2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)