El Granollers no passa de l’empat a la pista del Cangas (33-33)

L’equip vallesà ha perdut la possibilitat de recuperar la segona plaça a dues jornades pel final de la lliga Asobal

El Fraikin BM Granollers no ha pogut passar de l’empat (33-33) contra el Cangas, que s’està jugant la permanència, i ha perdut la possibilitat de recuperar la segona plaça de la lliga Asobal. El triomf d’ahir del Bidasoa contra el Conca (30-25) li havia obert les portes per tornar a col·locar-se segon, però els vallesans no ho han sabut aprofitar. En tot cas, encara resten dues jornades per acabar el campionat. En les files granollerines ha destacat l’aportació ofensiva d’Antonio García, amb 14 gols, i sense errades en els 6 penals que ha executat.

El Cangas, sota la batuta de Juan Del Arco, ha arrencat amb molta empenta (6-4). L’exclusió del central madrileny ha donat aire als granollerins, que recuperant pilotes en defensa ha pogut enllaçar alguns contraatacs per obrir forat en el resultat (11-16). També hi ha tingut molt a veure la inspiració d’Antonio García, que ha anotat 8 gols (3 de penal). L’entrada del català Gerard Forns ha millorat els números de la porteria gallega i el Cangas ha pogut retallar diferències fins a un inquietant 16-17. Una transició ràpida de Jan Gurri i una jugada assajada, amb fly final de Bruno Reguart, han deixat el parcial el descans en 16-19.

En un ambient eixordador i impulsat per les intervencions de mèrit de Forns, el Cangas no es donava per vençut i equilibrava el resultat al minut 41 (24-24). Antonio Rama ha aturat el partit per intentar canviar la dinàmica. Però el conjunt gallec persistia i prenia la iniciativa amb un gol de Mario Dorado de penal (27-26). En el tram final hi hagut alternatives a favor d’un (28-30) i altre equip (32-30). Així, s’ha arribat a l’últim minut amb empat a 33. Els dos equips han tingut possibilitats de segellar la victòria, però els nervis han aflorat i amb errades de consideració el marcador ja no s’ha mogut.