Futbol sala

El Girona EFS puja a la 3a divisió estatal

El Girona Escola de Futbol Sala aconsegueix l’ascens a la 3a divisió estatal, amb la victòria per 6-4 contra el Grups Arrahona Nou Escorial FS de Sabadell al Palau-cacosta. L’equip que entrena Julià Naranjo té 5 punts d’avantatge sobre el Ràpid Santa Coloma, tercer a la classificació, a manca d’una jornada. Igualar o millorar el resultat que aconsegueixi a Vilafant el Fundació Terrassa FC 1906, donaria al Girona, que visita l’Unión Santa Coloma Futsal B, el primer lloc a la lliga.

El Girona du tres ascensos en cinc anys i, aquesta temporada, només ha perdut un partit en 25 jornades. “Comptem amb ell, és un pilar fonamental. Un entrenador amb experiència i veterania que disposa dels coneixements tècnics necessaris i que ha aportat la serenor que mereix una plantilla que vol competir al màxim nivell” afirma el president del Girona EFS, Josep Buixeda, sobre Naranjo, que és conscient de la necessitat de reforçar la plantilla. “L’objectiu que ens hem marcat és ambiciós i volem pujar en dos o tres anys a Segona Divisió B. Girona mereix una fita com aquesta i volem convertir-nos en una referència per la ciutat, pels amants d’aquest esport i per tots el clubs de futbol sala que hi ha a les comarques gironines” argumenta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)