Handbol

Empat a O Gatañal

Handbol. El Fraikin BM Granollers no pot superar el Cangas (33-33) i perd la possibilitat de recuperar la segona plaça de la lliga Asobal

El Fraikin BM Granollers afrontarà la setmana de la final a quatre de la lliga europea a Flensburg després d’un partit discret a Cangas. L’equip vallesà no va trobar la tecla en defensa i es va haver de conformar amb l’empat (33-33) contra un equip que s’està jugant la permanència. El repartiment de punts, a més, impedeix que els d’Antonio Rama recuperin la segona plaça de la lliga Asobal, després que dissabte el Bidasoa donés un cop de mà amb el triomf contra el Conca (30-25). A dues jornades per al final, el Conca és segon, amb els mateixos punts que el Granollers (38) però amb el goal-average favorable, mentre que el Bidasoa ocupa la quarta plaça, amb 35.

En un ambient espectacular i sota la batuta de Juan del Arco, l’equip gallec ja va demostrar que anava a totes en un començament amb molta empenta (6-4). El Granollers, però, va saber controlar les envestides locals i, a còpia de contraatacs i un inspiradíssim Antonio Garcia –acabaria el partit amb 14 gols–, va arribar al descans amb avantatge (16-19). Després de la represa i amb bones intervencions del català Gerard Forns sota els pals, l’equip gallec va posar una marxa més i es va avançar amb un inquietant 32-30 a 6 minuts del final. Els nervis van aflorar en el tram decisiu i tots dos equips va tenir possibilitats d’emportar-se el triomf, però van acabar signant unes taules que no satisfan ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)