Futbol Americà

Acord entre els Barcelona Dragons i l’empresa inversora Elite Sports Equity

Els Barcelona Dragons han anunciar l’acord total amb Elite Sports Equity, una empresa inversora que reuneix un poderós grup de propietaris, format per l’empresari tecnològic, Jason Robinson, l’MVP de la Super Bowl XLVIII, Malcolm Smith, la inversora Marcelia Freeman, i el promotor immobiliari amb seu a Los Angeles i ex professional de golf, Martin Roache.

L’acord entre les dues parts significa un pas endavant molt important en tots els sentits durant els propers anys. Aquesta unió entre les dues entitats sorgeix amb l’objectiu d’unir la passió pel futbol americà sobre la base dels valors de compartir una mateixa manera de ser i entendre la vida i l’esport. D’aquesta manera, tots dos compartiran interessos i creixeran de manera conjunta mitjançant les aportacions de totes dues marques. Així, el grup d’inversors passaran a ser els socis majoritaris i la franquícia s’assegurarà una estabilitat econòmica que permeti continuar competint al màxim nivell i rendiment a l’European League of Football. A més, l’operació suposa l’arribada d’experts molt importants amb un gran coneixement a l’àmbit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)