Handbol

El Barça jugarà les semifinals de la Champions contra el Magdeburg

En l’altra semifinal se les heuran el Kielce i el Paris Saint-Germain

El Barça ha quedat emparellat amb el Magdeburg en les semifinals de la final a quatre de Colònia, que es disputarà el cap de setmana del 17 i 18 de juny. En l’altra part del quadre, després del sorteig efectuat a Viena, se les heuran el París Saint-Germain i el Kielce.

Els precedents més immediats entre l’equip blaugrana i l’alemany són les dues últimes finals de la Super Globe, amb victòria germànica tant el 2021 (33-28) com el 2022 (41-39 a la pròrroga). En aquesta edició de la Champions, el Magdeburg va ocupar el segon lloc en la fase de grups, rere el París Saint-Germain, i en els quarts de final va tenir una eliminatòria molt ajustada contra el Wisla-Plock polonès (22-22 i 30-28). Segon a la Bundesliga, l’equip alemany té la important baixa del central islandès Gisli Kristjansson. El Magdeburg té tres Champions al seu palmarès (1978, 1981 i 2002), però serà la seva estrena en una final a quatre de Colònia. El Barça, que defensa el títol de les dues últimes edicions i amb onze Champions al seu palmarès, va quedar primer de grup i va superar els quarts de final amb molta suficiència contra el GOG Gudme danès (30-37 i 36-31).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)