Tennis

Ariadna Costa obté el subcampionat del mon de tennis platja

La matadeperenca del CD Terrassa Ariadna Costa ha fet història en el mundial de tennis platja, celebrat del 15 al 20 de maig a Cesenatico (Itàlia), en convertir-se en la primera catalana i jugadora de l’Estat a arribar en la final d’un mundial. Fent parella amb la local Elena Francesconi, van ser la gran sorpresa del torneig. En els quarts de final van eliminar a les campiones de les dues últimes edicions, les italianes Giulia Gasparri i Ninny Valentini (4/6 6/2 11/9). En les semifinals també van remuntar contra les brasileres Julia Nogueira i Marcela Vita (3/6 6/2 10/6). En la final, però, no van poder amb la veneçolana Patricia Díaz i la brasilera Rafaela Miller (doble subcampiones mundials) per 6/1 6/1.

Amb aquest segon lloc en el mundial de tennis platja, Ariadna Costa irromp en el top-15 del rànquing mundial, en el que també està la gironina Eva Fernández Palos (14).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)