Més esport

Més de 4.000 esportistes de 45 països participaran a la III Setmana Catalana de l’Esport

Es disputarà del 8 de juny al 9 de juliol i hi hauran més de 40 esports diferents

La Setmana Catalana de l’Esport, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física arriba a la tercera del 8 de juny al 9 de juliol. En aquesta ocasió comptarà amb més de 4.000 esportistes de 45 països que participaran en competicions de més de 40 esports diferents, futbol, voleibol, hoquei patins, beisbol, ciclisme, motociclisme o boxa, entre d’altres. Les seleccions catalanes tornaran a ser protagonistes d’una cita que té una enorme projecció internacional.

La tercera edició, que ha estat presentada aquest matí a la seu de la UFEC, concentrarà el gruix de competicions a les comarques barcelonines i creix significativament respecte a la darrera edició viscuda a la tardor. Hi haurà més seus (27), més esportistes (4.000), més països (45), més federacions (43) i més dies de competició (120 jornades acumulades).

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de Gerard Esteva, president de la UFEC, i Anna Caula, secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya. Gerard Esteva ha afirmat: “Veurem els millors esportistes i seleccions catalanes al llarg d’aquesta tercera Setmana Catalana de l’Esport. És un impacte important a nivell internacional i volem posar en valor el paper dels nostres esportistes. Segur que serà un èxit, amb l’objectiu de consolidar-nos i esdevenir una de les competicions esportives de referència en el món”. Per la seva banda, Anna Caula ha assenyalat: “aquesta Setmana Catalana de l’Esport ha de servir per mostrar la riquesa de l’esport a casa nostra. Ensenyar com el vivim aquí i l’ADN que ens caracteritza amb un teixit esportiu increïble. Lluïm la samarreta de Catalunya amb orgull”.

Al llarg de la presentació també s’ha projectat el vídeo promocional d’aquesta nova edició i s’ha mostrat, per primer cop, el cartell oficial.

L’any passat es va poder recuperar la Setmana Catalana de l’Esport a les comarques gironines, 87 anys després de la celebració de la primera edició de 1935 a Barcelona. El retorn d’aquest esdeveniment es va saldar el 2022 amb la participació de 2.000 esportistes de 27 països diferents gràcies a la complicitat de 30 federacions catalanes el passat mes d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)