Futbol Americà

Els Barcelona Dragons presenten amb ganes i il·lusió el projecte de la Lliga europea

Dissabte jugaran el seu primer partit contra els Helvetic Guards

Els Barcelona Dragons han presentat el seu projecta d’aquesta temporada per la Lliga europea, i s’han mostrat amb moltes ganes i molt il·lusionats amb l’equip i les novetats. El conjunt barceloní jugarà el seu primer partit dissabte a l’Estadi Olímpic de Terrassa, on s’ha traslladat aquest any, contra els Helvetic Guard de Suïssa. La fase regular constarà de dotze partits i finalitzarà el 3 de setembre. Després es jugarà el play-off de semifinal i la final. La temporada passada els Dragons van arribar a la semifinal.

El general mànager de l’equip, Bart Iaccarino ha manifestat: “Afrontem la temporada amb il·lusió i ganes. Esperem poder oferir un gran espectacle als aficionats”. El president del club Carlos Alonso ha afirmat: “La idea és tenir més repercussió en els mitjans i ens esforcem per aconseguir-ho. El resultat no serà immediat, però si per anar creixent”. Per tenir més visibilitat els Barcelona Dragons han passat de jugar a Reus a fer-ho en l’Estadi Olímpic de Terrassa i tenen el seu centre d’operacions a Salou. El primer repte que s’ha imposat és aconseguir que més de 2.000 aficionats vagin al primer partit aquest dissabte.

En l’aspecte esportiu l’entrenador en cap, Gabriel Sánchez, ha explicat: “El primer repte que ens marquen aquest any es fixar quina visió de l’equip volem, i crear una identitat. Sabem que fer i on volem anar”. El tècnic també ha afirmat: “L’objectiu és formar un equip , que ningú sigui indispensable”. Gabriel Sánchez ha afegit “Serà un equip ordenat, que respecti els colors que porta, que respecti al rival, al joc, i que lluiti en cada jugada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)