Tennis

Masarova inquieta d’entrada Gauff a París però acaba claudicant

Rebeka Masarova (71a de la WTA) ha perdut amb el cap ben alt contra la nord-americana de 19 anys Coco Gauff (6) per 3-6, 6-1 i 6-2. La catalana ha fet un primer set impecable en el duel entre dues campiones del torneig júnior. Amb un servei molt potent, molt eficient amb el revés a dues mans paral·lel i un alt grau d’eficàcia –ha trencat en l’única pilota de break que ha tingut–, s’ha adjudicat el primer set amb claredat. Gauff, finalista l’any passat, però, ha reaccionat i ha capgirat la dinàmica apel·lant a la seva qualitat. Se les haurà amb l’austríaca Julia Grabher.

La polonesa i vigent campiona Iga Swiatek (1), per la seva banda, ha passat fluix en el debut contra la tennista cantàbrica Cristina Bucsa: 6-4 i 6-0. La tunisiana Ons Jabeur (7), que afronta una nova revàlida per trencar el gel i guanyar un gran eslam, s’ha desfet de la italiana Lucia Bronzetti per 6-4 i 6-1. Se les haurà amb la francesa Océane Dodin.

En el quadre masculí, el sempre fiable noruec Casper Ruud (4), finalista del 2022, s’ha desfet del suec provinent de la fase de qualificació Elias Ymer (155è) per 6-4, 6-3 i 6-2. El seu rival és l’italià Giulio Zeppieri.

Alexander Zverev (22), per la seva banda, ha derrotat el sud-africà Lloyd Harris per 7-6 (6), 7-6 (0) i 6-1.L’alemany ha estat semifinalista a París els dos anys anteriors –el 2022 es va lesionar quan jugava contra Rafa Nadal–i fa camí per tornar accedir al top 10. Jugarà contra l’eslovac Alex Molcan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)