Tennis

La revolució brasilera

Tennis. Roland Garros. Thiago Seyboth Wild (172è de l’ATP) elimina contra tot pronòstic el rus Daniïl Medvédev (2)

El desconegut brasiler de 23 anys procedent de la fase prèvia Thiago Seyboth Wild (172è de l’ATP) va fer saltar ahir la banca a la Philippe Chatrier de Roland Garros i va eliminar amb un joc excels i descarat el rus Daniïl Medvédev (2): 7-6 (5), 6-7 (6), 2-6, 6-3 i 6-4 en 4h15. El recent campió a Roma i aspirant al títol va fer figa de manera sorprenent contra un rival que li va endossar 69 cops guanyadors per 45 del rus. Medvédev, que va fer callar el públic fent gala de la seva mala educació habitual –evidentment, va rebre una esbroncada monumental–, va cometre un nombre menor d’errors no forçats –48 per 77– però aquesta major fiabilitat no li va permetre contenir l’efervescència del rival. Amb una dreta poderosa, Seyboth Wild va viure el somni de la seva vida en una pista en què el seu compatriota Gustavo Kuerten va alçar tres cops la copa dels Mosqueters (1997, 2000 i 2001) i se les heurà amb l’argentí Guido Pella. El sempre fiable noruec Casper Ruud (4), finalista el 2022, es va desfer del suec provinent de la prèvia Elias Ymer (155è) per 6-4, 6-3 i 6-2. El seu rival és l’italià Giulio Zeppieri. Alexander Zverev (22), per la seva banda, va derrotar el sud-africà Lloyd Harris per 7-6 (6), 7-6 (0) i 6-1. Semifinalista els dos anys anteriors a París –el 2022 es va lesionar quan jugava contra Nadal–, fa camí per tornar a accedir al top 10. Jugarà contra l’eslovac Alex Molcan.

En dobles, Marcel Granollers i Horacio Zeballos (10) es van desfer dels neerlandesos Stevens-Griekspoor per 6-2 i 6-3 i s’enfrontaran als italians Bolelli-Fognini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)