L’Atlètic Barceloneta supera el Jug (11-9) i es guanya el bitllet per a les semifinals de la Champions

Després d’un inici de tempteig, l’equip mariner ha encarrilat el duel en el tercer quart (4-2)

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha fet valer els galons com a líder de la fase de grups i ha superat el Jug Dubrovnik (11-9) en el partit que obria la final a 8 de la Champions de Belgrad per segellar el bitllet per a les semifinals. Qualificat com a partit trampa, a l’equip mariner li ha costat entrar en joc i no ha pogut decantar el duel al seu favor fins a la segona meitat (1-1, 4-4, 4-2 i 2-2). El rival en les semifinals de demà serà el Novi Beograd, l’amfitrió i que amb l’exmariner Álvaro Granados com a principal referent ofensiu (5 gols), s’ha imposat a l’Olympiacòs, per 13-11.

El primer quart ha estat de tempteig i marcat per les defenses. I també pels penals perquè se n’han executat fins a cinc, tres favorables al Barceloneta i dos més al Jug. Pels mariners, Larumbe i Perrone han enviat la pilota al travesser, i només ha pogut anotar Munárriz. Pels croats el xut de Kakaris l’ha aturat Aguirre, i l’ha convertit Jokovic. En el segon quart els dos equips s’han deixat anar, però s’ha mantingut l’equilibri. Aprofitant les superioritats, han convertit el duel en un intercanvi de gols per arribar a l’equador amb empat a 5. Pel Barceloneta, han marcat Munárriz, De Toro, Pavillard i Biel.

Després del descans llarg, l’equip d’Elvis Fatovic ha posat una marxa més en defensa disposat a enfilar el camí de les semifinals. Pavillard ha obert el foc amb una canonada amb el seu braç esquerre, i Perrone, per partida doble, ha trobat fissures pel mig de la defensa rival (8-5). Vjekoslav Kobescak ha demanat temps mort per aturar la sagnia i el Jug ha agafat aire gràcies a un penal convertit per Jokovic. Biel, en una acció de superioritat, ha tornat a obrir forat, però Zuvela ha respost amb la mateixa moneda per segellar el 9-7 abans d’entrar en el quart definitiu. El Jug no es donava per vençut i tornava a retallar diferències gràcies a l’eficàcia de Zuvela (9-8). Però l’Atlètic Barceloneta no estava disposat a fer més concessions i ha sentenciat el partit i l’accés a les semifinals amb els tercers gols de Biel i Pavillard. L’11-9 de Zvono ha arribat a només 4 segons pel final.