Waterpolo

Duel de retrobaments

El terrassenc Álvaro Granados (Novi Beograd) deixa el seu segell amb cinc gols contra l’Olympiacòs (13-11) i avui es veurà les cares amb els seus excompanys de l’Atlètic Barceloneta

El terrassenc i exjugador de l’Atlètic Barceloneta Álvaro Granados va deixar la seva targeta de presentació en el segon partit de la jornada i amb cinc gols va ser fonamental perquè el Novi Beograd superés l’Olympiacòs (13-11) i certifiqués l’accés a les semifinals. “Ha estat increïble. Crec que per fi aquest equip s’ha tret la pressió de sobre i ha ofert la millor versió de la temporada”, va dir el protagonista del partit, satisfet per la feina feta. Avui, però, serà una altra història davant els seus excompanys mariners. “Si soc sincer havia pensat molt en això i penso que la forma més madura i professional d’acceptar-ho és que és un partit més de waterpolo. No puc pensar que davant meu tindré els meus amics i companys. L’únic que em preocupa és que em defensarà Marc Larumbe”, va sentenciar. Serà un dels duels del partit, però n’hi haurà més. “Si haig d’escollir enfrontar-me a un golejador, prefereixo que no sigui Granados”, va dir el porter Unai Aguirre abans de conèixer el rival. En el Novi Beograd també hi ha altres jugadors amb passat mariner, com ara el porter Joao Pedro i els germans Viktor i Strahinja Rasovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)