Més esport

Medalles de reconeixement

La 42a edició. La Generalitat homenatja quinze persones de les comarques gironines per la seva dedicació en diverses modalitats. Les medalles de l’esport acumulen 683 guardons

La Generalitat ha homenatjat quinze persones de la demarcació per la seva dedicació a l’esport, en la 42a edició de les medalles de l’esport. Els guardonats són Carme Abulí (Girona, gimnàstica rítmica); Marien Borràs (Canet d’Adri, voleibol i tennis); Narcís Casassa (Sant Julià de Ramis, handbol); Xavier Cros (Fontcoberta, rem); Paco Fernández (Ripoll, bàsquet); Calixto Gómez (Girona, halterofília); Felip Julbe (Banyoles, bàsquet); Francesc Luna (Bescanó, atletisme); Carles Meléndez (Girona, ciclisme); Isidre Moragas (Sant Hilari, atletisme); Paquita Nierga (Banyoles, futbol, esquí i bàsquet); Cesc Nuell (Llagostera, atletisme i bàsquet); Enric Pallàs (Salt, bàsquet, bàdminton i piragüisme); Eduard Ruiz (Ripoll, futbol), i Farners Salamaña (Santa Coloma de Farners, atletisme).

Les medalles de l’esport van néixer el 1980 per homenatjar les persones de la demarcació que d’una manera anònima i desinteressada havien treballat o treballaven per l’esport. Entre totes les edicions, ja s’han reconegut 683 persones, d’arreu de les comarques gironines i en diverses modalitats esportives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)