Atletisme

Bronze per equips i cinquè lloc individual de Jan Torrella en el mundial de muntanya

L’atleta berguedà Jan Torrella ha estat cinquè amb un temps de 28:38 en la prova clàssica júnior del mundial de muntanya i trail running que es disputa a Innsbruck-Stubai, en ple cor del Tirol i la Vall de Stubai, i s’ha penjat el bronze per equips amb la selecció espanyola al costat de Marcos Villamuera (11è amb 29:32), Marcos López (16è amb 30:10) i Fabián Venero (17è amb 30:16). La prova s’ha disputat sobre un recorregut de 7,5 quilòmetres i 374 metres de desnivell. L’or se l’ha endut la selecció suïssa i la plata ha estat per França. El més ràpid ha estat l’ugandès James Kirwa amb27:37.

En la prova femenina, la palamosina Blanca Batlle ha estat dinovena amb 36:56 i ha contribuït al bronze per equips. La seva companya d’equip Inés Herault ha acabat segona amb 33:27 rere la britànica Rebeca Flaherty (33:20). També ha puntuat Nadia Soto, sisena amb 34:28.

En la cursa sènior, Espanya va ser tercera per equips masculins. L’atleta de Sant Feliu de Guíxols Eduard Hernández ha entrat 51è amb 1h04:50..

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)