Hoquei sobre herba

El Junior jugarà la final de la lliga femenina contra el Club de Campo

Les de Sant Cugat derroten en els ‘shoot out’ el Polo (2-2 i 3-2) i les madrilenyes guanyen l’Egara (3-1)

El Junior jugarà la final de la lliga femenina contra el Club de Campo (14 h), després de superar les semifinals de la final a quatre que s’està disputant a terrassa. L’equip de Sant Cugat ha derrotat en els shoot outs el Polo (3-2) després d’un empat (2-2) en el temps reglamentari. En la primera semifinal l’Egara ha perdut per 3-1 contra el Club de Campo, el primer de la fase regular.

La segona semifinal ha estat molt disputada i amb alternatives. El Junior s’ha avançat amb un gol de Teresa Lina en nel minut deu i el Polo ha donat la volta al partit abans del descans amb gols de Constanza Amundson i Patricia Álvarez. En el tercer quart el Junior ha tornat a empatar (2-2). En els shoot outs el conjunt de Sant Cugat ha estat més encertat i s’ha emportat la victòria i la classificació.

En la primera semifinal l’Egara ha aguantat al primer de la fase regular gairebé tot el primer temps, fins que a un minut i mig del descans s’ha fet un gol en pròpia porta. En el darrer quart el conjunt madrileny ha marcat el 2-0 després de tres penals corner seguits. Marta Grau ha fet el 2-1 de penal stroke i quan l’Egara buscava l’empat jugant sense portera ha perdut la bola i el Club de Campo ha sentenciat a porteria buida en l’últim minut.