Hoquei sobre herba

El Polo remunta i lluitarà pel títol de la lliga masculina contra el Club de Campo

Els barcelonins perdien per 2-0 i superen l’Atlètic de Terrassa per 2-3. L’Egara cau per 3-1 enfront el conjunt madrileny

El RC Polo Barcelona ha remuntat un marcador advers en la seva semifinal i s’ha classificat per la final de la lliga masculina d’aquesta tarda (16.30 h) en la que lluitarà pel títol contra el Club de Campo. Els barcelonins perdien per 2-0 contra l’Atlètic Terrassa i han remuntat amb un gol final a un minut i mig per acabar (2-3). El Club de Campo ha superat per 3-1 l’Egara.

L’Atlètic de Terrassa ha controlat la primera meitat i ha arribat al descans amb un 2-0 amb gols de Pol Cabré i Marc Escudé. En el tercer quart el Polo ha empatat gràcies a Marc Miralles i Iñaki Zaldua. La igualtat s’ha mantingut en el darrer període fins que a un minut i mig del final Ton Borras ha fet el 2-3 definitiu.

L’Egara no han cedit contra el Club de Campo, el primer de la fase regular, fins els darrers quatre minuts de la primera semifinal. Els egarencs han encaixat un gol en el primer quart, però després han sabut mantenir el partit anivellat i han disposat d’un penal stroke en el segon quart que no han aprofitat. En el darrer període Marc Recasens ha empatat de penal corner, però a menys de quatre minuts per acabar el conjunt madrileny ha fet el 2-1 i a un minut de la fi ha sentenciat (3-1).