Waterpolo

El CN Sabadell es reforça amb l’italiana Sofia Giustini

L’Astralpool CN Sabadell ha anunciat el fitxatge de Sofia Giustini (SIS Roma), de només 20 anys i una de les jugadors amb més present i futur del waterpolo italià. Ja fa un parell de setmanes que des de Roma es donava per feta la marxa de la jove atacant internacional a les files del vigent campió de la Champions. Precisament, Giustini va marcar 6 gols en la derrota del conjunt sabadellenc en la tornada dels quarts de final de la competició europea (13-10). “És realment un honor formar part d’aquest equip. Serà un any ple compromisos i objectius a assolir. Ho donaré tot. Espero amb ganes començar aquest nou viatge amb l’equip més fort d’Europa”, ha comentat la jugadora després de fer-se oficial el fitxatge.

Anna Gual, al SIS Roma

D’altra banda, el SIS Roma serà la nova destinació d’Anna Gual, que a principis de mes va anunciar el final d’etapa al CN Mataró, on s’hi ha estat quatre temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)